Alice Springs

Afgelopen dagen heb ik een 3-daagse tour gedaan hier in het midden van Australie. We zijn eerst op een kameel gereden en naar Kings Canyon gegaan, in de outback geslapen in een swag. Volgende ochtend weer vroeg op rond 5:30 en naar de Olga’s gereden en de sunset gekeken bij Uluru (uluru is de bekende rots die je vaak ziet op allerlei foto’s van Australie). Toen naar een soort camping, weer kampvuurtje en biertjes, eten, douchen. Volgende ochtend weer vroeg op voor de zonsopkomst bij Uluru. Nog een wandeling op de rots gedaan van circa 8km en toen weer terug naar Alice Springs.

Zie foto’s in de album.

Over paar dagen gaan we waarschijnlijk met 5 personen in een gehuurde camper met een Australische kerel richting Adelaide.

Dat was het weer, we gaan nu hier de stad rondkijken en een hapje eten enzo.

Cheers Paul

This entry was posted in Reisverslagen. Bookmark the permalink.

One Response to Alice Springs

  1. Peter & Giny says:

    Lees dat je al via Kings Canyon naar Ayers Rock ben gereisd. Prachtig uitzicht vanaf de top van Uluru? En allemaal japannertjes die een foto komen maken waarbij de rock als achtergrond dient? En veelvuldig de Australische groet moeten brengen om al die steekvliegen van je af te slaan? Op naar Adelaide.
    Groetjes vanuit Vernal, Utah, USA