Mount Magnet

Vandaag dag drie van de roadtrip, we hebben afgelopen nacht overnacht op een outback campsite met warme douche, toiletten, keuken en een BBQ. Luxe jonguh :) Gisteravond hebben we kangaroosteak gehad van de BBQ met een salade erbij. In het busje slapen met drie personen is lekker knus, ik slaap redelijk onrustig maar dat zal vast wel wennen. De temperatuur wordt al warmer hier.

De mensen hier in de outback zijn echt super vriendelijk, iedereen komt een praatje met je maken en is geïnteresseerd in onze reis en waar we vandaag komen etcetera. Ze willen ons graag helpen en we krijgen veel tips voor onze reis :)

Ik had nog een mobiele internet wifi apparaatje gekocht en we zitten hier nu met zijn drieen te internetten aan een tafel buiten bij een tankstation. Geweldig!!

Vanmorgen goed ontbijtje gehad met spek eieren op toast met witte bonen in tomatensaus.

We hebben een hoop fun samen en het landschap is indrukwekkend, vanmorgen onderweg nog een paar Emu’s gezien langs de weg en nog wat Goana hagedissen.

Another day in paradise! :)

Paul

This entry was posted in Reisverslagen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.