Newman

Vannacht hebben we overnacht in het plaatsje Newman, dit is voor het eerst dat we weer bereik hebben met onze telefoon. Eva heeft Vodafone en die heeft hier nergens geen bereik, Julian en ik hebben Telstra en wij hebben wel bereik. Onderweg zijn we niet veel tegen gekomen, veel road trains en regelmatig dode koeien naast de weg. Elk tankstation dat we tegenkomen daar moeten we tanken anders halen we de volgende niet.

We zijn nu op een camping waar vooral mijnwerkers slapen, die zijn vanmorgen allemaal vertrokken, er zijn veel mijnen hier in West Australië, goud en ijzer. Onderweg komen we dan ook veel grote machines of nieuwe onderdelen tegen voor de mijnbouw.

Toen we gisteravond hier aankwamen op de camping zijn we meteen in het zwembad gesprongen, hele dag in warme auto zonder airco met de raampjes open dan is een verfrissend zwembad natuurlijk heerlijk. Dus ik in mijn boxershort het zwembad in gesprongen en daarna Eva en Julian met kleren en al het zwembad in getrokken haha :)

Vandaag gaan we richting Karijini National Park en daar blijven we waarschijnlijk twee nachtjes.

Zo nu eerst even aan de email enzo, Eva is spek met eieren en bonen aan het maken dus dat komt allemaal goed hier!! :)

Groeten Paul

This entry was posted in Reisverslagen. Bookmark the permalink.

4 Responses to Newman

 1. Peter & Giny Hermans says:

  Ha vakantieganger(s),

  alweer spek met eieren?
  Pannekoeken voor het ontbijt is ook heel lekker, of gebakken aardappeltjes.

  Passen je broeken nog?

 2. Astrid says:

  Heey Paultje!!

  Wat supervet dat je de roadtrip aan het doen bent! Lijkt me heerlijk om met de dag te leven en dat je helemaal in je reis op kan gaan! Ik heb even alles bijgelezen van de afgelopen maand… ik volg je vooral via fb namelijk ;-) ! Maar ook erg leuk om je verhalen te lezen! Geniet er lekker van en ben benieuwd naar je volgende blog!
  We missen je hier wel hoor!! Ik ga je nu iets consequenter volgen hier!!

  Have fun!

  x Astrid

 3. Maartje says:

  Paul! :) Wat klinkt het toch allemaal geweldig! Echt een avontuur zo’n roadtrip zeg! Echt super dat je zo’n leuke mensen hebt gevonden om deze trip mee te maken! Have fun hè en doe voorzichtig!

  Mis je! Kusjes Maartje

 4. Mieke says:

  Hahaha Paul gaat netjes 2x per week hardlopen toch :P