Fitzroy Crossing

We zijn na drie nachten in Broome, waar we met ons busje aan de zee lagen met blauw zeewater en palmbomen. We hebben daar het busje eens goed schoongemaakt en heringericht en onze was gewassen.

Toen verder gereden richting Fitzroy Crossing waar we ook drie nachten zijn gebleven, relaxte camping weer met zwembad en kangaroos rondom ons heen op het grasveld. We hebben hier ook nog een wandeling van 1,5 uur gedaan in een national park en ook zijn we nog gaan vissen en nog een redelijk grote catfish gevangen.

We hadden ons nog bijna buitengesloten van ons busje in het nationaal park, ik had al iemand gevraagd of die gereedschap had zodat we ons busje konden open breken maar gelukkig vonden we de autosleutel op de grond naast ons busje! Nu houden we meer rekening met het dichtgooien van de deuren! :)

This entry was posted in Reisverslagen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.