Op naar de westkust

Inmiddels hebben we Kununurra na 4 weken verlaten, we zijn nog eerst 4 nachten naar Lake Argyle gegaan. Super groot meer waar we een sunset cruise hebben gedaan, in het lake gezwommen met champagne bier en hapjes terwijl de zon onder ging. Het water was heerlijk warm circa 26 graden. En heeel toevallig waren al onze collega’s van het werk van de mango’s ook op de cruise. Ze hadden daar op de camping een super mooi zwembad, een “infinity pool”, waarbij het water over de rand stroomt zodat je geen rand ziet en dan met heel mooi uitzicht over het meer en de rotspartijen. Zwembad staat in top3 mooiste zwembaden van AustraliĆ« werd ons verteld. Daar hebben we dus heel wat uurtjes doorgebracht en ons een beetje verbrand maar dat is inmiddels alweer verveld en bijgekleurd :)

Toen nog een nacht terug naar Kununurra voor boodschappen, afscheid van gemaakte vrienden, nog ff wat papierwerk van het werk geregeld, drank ingeslagen en een collega opgepikt die met ons is meegereden naar Broome.

In twee dagen naar Broome gereden dus, 1200km ofzoiets dat was ff een lekker stuk doorrijden. En dan moet je je dus voorstellen dat je dan in 1200km alleen twee kleine dorpjes en drie tankstations tegenkomt. En twee verharde wegen naar rechts en een naar links. Voor de rest is het allemaal een lange weg door niemandsland, een grote droge zandbak met wat lage struikjes en af en toe wat rotspartijen. Soms wat loslopende koeien, af en toe een kadaver langs de weg, wat vogels die soms bijna tegen de auto aanvliegen. Iets van 30 medeweggebruikers waar je dan vriendelijk tegen zwaait. Qua telefoon ontvangst heb je de hele weg niks behalve heel even in die 2 dorpjes. Heel bijzonder dus!!

Na een paar dagen in Broome bijkomen van de reis zijn we ook weer in twee dagen helemaal naar Exmouth gereden, iets van 1500km. De temperatuur is hier wat relaxter, minder benauwd.

Het bevalt ons super om nu met twee te reizen, Julian is in Kununurra gebleven hij had een leuk baantje en wilde graag blijven. Het leven is super hier!!!

Later meer over onze snorkel avonturen hier in Exmouth…

Groetjes Paul

This entry was posted in Reisverslagen. Bookmark the permalink.

One Response to Op naar de westkust

  1. Mieke says:

    Oooh Paulie, ik ben jaloers op jouw temperatuurtje!! Ik vries hier kapot, tis zooo koud. En vandaag ook nog eens mega veel sneeuw gevallen. Pff, was het maar weer lente….
    Amuseer je!!